Gepubliceerd op: 25 april 2013

Kaartverkoop WMC van start

WMC Kerkrade is op donderdag 25 april gestart met de kaartverkoop voor de verschillende wedstrijden en concerten. Hiervoor is een speciale WMC-ticketshop ingericht aan de Niersprinkstraat 1A, in het centrum van Kerkrade.
De eerste WMC kaartjes werden gekocht door Noël Lebens, gedeputeerde van Cultuur, Provincie Limburg, en Peter Thomas, wethouder van Cultuur, gemeente Kerkrade.

Kerkrade staat de hele maand juli weer in het teken van het Wereld Muziek Concours. Duizenden deelnemers en tienduizenden bezoekers komen dan naar Kerkrade om te genieten van de diversiteit van blaasmuziek op wereldniveau.

25.05.13: Start verkoop WMC tickets
V.l.n.r. Max Kousen, penningmeester WMC bestuur, Peter Thomas,
wethouder gemeente Kerkrade,Noël Lebens, gedeputeerde
Provincie Limburg en Reg van Loo, voorzitter WMC bestuur.
beLEEF Kerkrade

Naast de verkoop van entreekaartjes voor het WMC zullen, in hetzelfde pand, de vier grote publiekstrekkers van Kerkrade zich presenteren. GaiaZOO, Discovery Center Continium, Roda JC Kerkrade en abdij Rolduc laten zich hier van hun beste kant laten zien. Het pand krijgt de naam ‘BeLEEF Kerkrade’. Er is veel te beleven in Kerkrade en dat wordt de komende weken in het centrum nog een keer onderstreept.

Programmakrant WMC

Nieuwsgierig naar het programma van WMC Kerkrade? Dat hoeft niet langer. In de Ticketshop is een programmakrant verkrijgbaar, met het complete overzicht van de zeventiende editie van het WMC. Het programma is ook te raadplegen op de WMC website en via de ‘iToerist’ app van de gemeente Kerkrade.
Tegelijkertijd is het ook mogelijk kaarten te krijgen via de WMC website of via telefoonnummer 0900 - 3003 232. 

Openingstijden

Het ticketbureau is tot en met de hele maand juni geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens het WMC, van 4 tot en met 28 juli, zijn de openingstijden van 10.00 tot 14.00 uur en van 16.00 tot 20.00 uur.