Probeer de nieuwe website

Op 22 maart lanceert de gemeente Kerkrade een proefversie van de nieuwe website. Zo kunt u alvast wennen aan het nieuwe uiterlijk. Op elke pagina staat een reactieveld. Laat gerust weten wat u van de website vindt.

sluiten x

Gepubliceerd op: 20 april 2017

Center Court Kerkrade, een gezonde stijl van leven

Center Court Kerkrade
Gisteravond bleek dat het Center Court-concept van Heton breed wordt gedragen in de Kerkraadse gemeenteraad. Het komend jaar wordt het concept verder ontwikkeld en worden de plannen voor het voormalig Atriumterrein nader onderzocht. Op basis van de resultaten van dit onderzoek zal de gemeenteraad volgend jaar besluiten of Center Court Kerkrade er definitief komt.

Center Court Kerkrade is een bundeling van bewegen, sport, kennis, (gezondheids-)zorg en onderwijs. Op het 40.000 vierkante meter grote ziekenhuisterrein (ruim zes voetbalvelden) zijn een groot sportcomplex met zwembad, sporthal en buitensportvelden, zorgwoningen, zorg- en ziekenhuisfaciliteiten, studentenwoningen en een kennis- en expertisecentrum (planbureau) beoogd. Alles is erop gericht de bewoners van Kerkrade op weg te helpen naar een actieve en gezonde leefstijl.

Klik hier voor de video die een eerste impressie geeft van Center Court Kerkrade.

Meer informatie over Center Court Kerkrade is hier te vinden.