Gepubliceerd op: 14 maart 2017

Gratis compost bij Rd4-milieuparken

In de periode van zaterdag 25 maart t/m zaterdag 1 april 2017 kunnen inwoners van de Rd4-gemeenten gratis 1 kubieke meter compost per huishouden afhalen bij de Rd4-milieuparken.Rd4 compostactie

De jaarlijkse Compostactie wordt georganiseerd door de Vereniging Afvalbedrijven en de Branche Vereniging Organische Reststoffen met medewerking van hun leden en vele gemeenten. Met het uitdelen van gratis compost bedanken de gemeente en Rd4 iedereen voor hun inspanning om gft-afval en groenafval gescheiden aan te leveren en willen hen stimuleren om dat te blijven doen. Bovendien kan iedereen kennismaken met dit product dat voor de bodem van grote waarde is.

Praktische informatie

De compost dient ter plaatse geschept te worden, dus naast de geldige Rd4-afvalpas 2017 en een legitimatiebewijs is het handig om zelf een schop mee te nemen en iets waar de compost in kan zoals een emmer, stevige zak of aanhanger.

Compost is perfect voor gebruik in de tuin. Deze natuurlijke bodemverbeteraar voedt de bodem en stimuleert de groei van bloemen en planten op een milieuvriendelijke wijze. Gemengd met tuinaarde is compost geschikt voor alle tuinplanten.

Kijk voor adressen en openingstijden van de Rd4-milieuparken op de Rd4-afvalwijzer of op www.rd4.nl.