Gepubliceerd op: 14 februari 2018

Activiteitenbrochure SeniorActief 2018, voor elk wat wils

Op maandag 5 februari werden de eerste exemplaren van de nieuwe SeniorActief brochure (nieuwe naam: KerkradeActief) aangeboden aan wethouder Leo Jongen in aanwezigheid van een aantal deelnemers van de hobbygroep in 't Patronaat in Bleijerheide.

14.02.18 SeniorActief
De brochure is het complete naslagwerk van activiteiten voor senioren in Kerkrade; een samenwerking van Meander, Impuls en de gemeente. Veel activiteiten worden door vrijwilligers gerund.
"In Kerkrade hoeft geen enkele oudere aan de kant te staan, er is zo'n groot activiteitenaanbod", aldus een enthousiaste wethouder Leo Jongen.

Nieuw in deze uitgave is de vermelding van de wijkpunten in Kerkrade. Hier kunnen bewoners terecht met hun hulpvraag, hulpaanbod én ideeën.
De brochure geeft een overzicht van ongeveer 250 verschillende activiteiten die in Kerkrade wekelijks plaatsvinden. Van computercursus tot zwemmen, van kienen tot tai chi.

De SeniorActief is op tal van plekken in Kerkrade gratis mee te nemen. Ook kan men Senior/Kerkrade Actief telefonisch bij Impuls Kerkrade aanvragen via tel. 045-5456351. Ook is de brochure te vinden op www.impulskerkrade.nl