Gepubliceerd op: 12 september 2017

750-ste bezoeker Beleefbus in het zonnetje gezet

Op woensdag 6 september verraste wethouder Tim Weijers (Toerisme) Marlene Gulikers uit Spekholzerheide, de 750-ste bezoeker van de Beleefbus, met een bloemetje.750ste bezoeker Beleefbus

Mevrouw Gulikers, die samen met haar vriendin Marianne Klinkenberg een rondrit met de Beleefbus maakte, was compleet overdonderd. "Dit had ik natuurlijk niet verwacht toen we vanmorgen instapten. En de Beleefbus is een absolute aanrader. Ik woon al bijna mijn hele leven in Kerkrade en mijn vriendin is hier geboren en getogen, maar de gids vertelde onderweg allerlei wetenswaardigheden die voor ons nieuw waren. Bij Abdij Rolduc was ik nog nooit binnen geweest. We hebben daar onze ogen uitgekeken. En ook de uitstap bij Kasteel Erenstein was een leuke onderbreking tijdens deze prachtige rondrit."

Naast een bloemetje en een standbeeldje van D'r Joep, had wethouder Weijers nog een derde verrassing voor de dames in petto: twee tickets voor de Zwart Express, het nieuwe arrangement van ZLSM en Columbus earth center.

Enthousiaste reacties

"Met deze 750-ste passagier hebben we het totale bezoekersaantal van vorig jaar al ruim overschreden. Ook hebben we tot nu toe vele enthousiaste reacties binnen gekregen. Het publiek heeft nog enkele weken de kans om Kerkrade in onze Beleefbus eens op een heel andere manier te beleven!", aldus wethouder Weijers. De Beleefbus rijdt nog tot en met 1 oktober a.s. elke woensdag en zondag. Alle informatie is te vinden op www.beleefbuskerkrade.nl, of haal een folder bij de VVV (Hoofdstraat 2).